Uzavřené golfové turnaje pro hosty společnosti Metrostav pořádané ve velmi přátelské atmosféře na mistrovských hřištích v České republice.

V letošním roce jsou nově zařazená hřiště u Nové Ameriky a v Telči. Tradičním vyvrcholením bude turnaj na Konopišti. Hrací kategorie HCP 0 – 19,9, HCP 20,0 – 26,0, HCP 26,1 - 36 a 37 – 54.

Jako novinku jsme pro vás připravili charitativní projekt "Společně podporujeme", projekt založil Metrostav a.s. s cílem pomoci nestátním neziskovým organizacím a lidem, kteří se ocitli v tíživé životní situaci. Do projektu se můžete zapojit:

  • finančním příspěvkem v hotovosti v den konání turnaje v rámci Metrostav Golf Challenge 2007
  • finančním příspěvkem převodem na účet 1002 168 880/0400

Darované částky lze na základě darovací smlouvy uplatnit při odpisu ze základu daně fyzických i právnických osob. Projekt je administrován Nadací Auxilia.

Charitativní jamku "Společně podporujeme", se soutěží nearest to the pin, kde Vám dáváme možnost společně s námi podpořit vybraný charitativní projekt/organizaci. Pravidla charitativní jamky: každý hráč má šanci vsadit, že na jednu ránu zasáhne green charitativní jamky, proti společnosti Metrostav, pokud hráč na první pokus zasáhne green, Metrostav zdvojnásobí jeho sázku! Vaše účast na charitativní jamce je zcela dobrovolná. V rámci pátého turnaje 15. 9. na hřišti Golf Resortu Konopiště můžete podpořit Dětské krizové centrum.

Místa a termíny

Nová Amerika (Jaroměř) sobota 19. květen
Telč neděle 10. červen
Ještěd sobota 23. červen
Karlovy Vary sobota 28. červenec
Konopiště sobota 15. září