„hrajeme PRO srdce na dlani“

Uzavřené charitativní golfové turnaje pro hosty společnosti Oracle Czech a partnerů Tour, pořádané ve velmi přátelské atmosféře na mistrovských hřištích v České republice.

V letošním roce jsou zařazena hřiště Beřovice, Cihelny a Ypsilonka. Úvodní turnaj je klasický turnaj jednotlivců, kdy budou oceněni tři nejúspěšnější hráči v kategorii Brutto a Netto Stableford. Druhý turnaj je turnajem dvojic, kdy se hraje podle pravidel International Pairs. www.internationalpairs.cz. Třetí turnaj bude soutěží fligtů, vítězem se stane flight s nejvyšším součtem Stablefordových bodů s ¾ HCP vyrovnáním.

Hlavním cílem společensko-sportovních setkání je podpořit nadační fond "Srdce na dlani", Oracle Czech je partnerem projektu od roku 2004. Nadační fond Srdce na dlani si klade za cíl pomáhat dětem v dětských domovech, a to nejen po materiální stránce. Jedním z našich hlavních cílů je pomoci dětem snáze se integrovat do společnosti a překonat překážky, které jim často po opuštění domovů v životě vyvstanou. Za všechny zmiňme například nižší počítačovou gramotnost, menší motivaci „něčeho dosáhnout“ či malý zájem o dobré známky ve škole. Nedáváme dětem pouze dárky, snažíme se je motivovat k lepším výkonům a podporovat ve vzdělání.

Do projektu se můžete zapojit:

Zakoupením firemního flightu v ceně 10.000 Kč, odměnou je výběr jamky, při plánovaném cannon startu.

Finančním příspěvkem v hodnotě 800 Kč, poukázáním na účet 100 223 8885/2700

Finančním příspěvkem v hotovosti při charitativním Nearest to the Pin – cenou je krabice golfových míčů Taylor Made PENTA.

1. turnaj: Oracle Performance Tour 2011 v Beřovicích se vybrala celková částka 86.720Kč pro Nadační Fond Srdce na dlani. Děkujeme moc!

2. turnaj: Oracle Performance Tour 2011 konanénm formou Dvojic - týmů v Cihelnách u Karlových Varů se vybrala částka 85.300Kč pro Nadační Fond Srdce na dlani. Opět, děkujeme moc všem hráčům, kteří se zúčastnili turnaje!

3.turnaj: Oracle Performance Tour 2011 na Ypsilonce v Liberci, se hrála systémem týmů (flightů). Vybrala se celková částka 114.700,-Kč pro Nadační Fond Srdce na dlani.

Celková částka pro Nadační Fond Srdce na dlani je 286.720,-Kč!

DĚKUJEME VŠEM HRÁČŮM A SPOLEČNOSTEM, KTEŘÍ PODOPŘILI TAKTO VÝZNAMNOU FINANČNÍ ČÁSTKOU DĚTSKÉ DOMOVY! JEŠTĚ JEDNOU MOC VŠEM DĚKUJEME A PEVNĚ VĚŘÍME, ŽE V ROCE 2012 SE OPĚT POTKÁME NA GOLFOVÝCH HŘIŠTÍCH!